PROCURORI: Polițiști amenințați cu moartea și loviți cu bâta, în misiunea de la Hunedoara. Trei indivizi vor fi duși cu propunere de arestare preventivă în instanță (UPDATE)

Polițiștii care au intervenit la solicitarea de duminică, din Cartierul Micro 7, din municipiul Hunedoara, au fost amenințați cu moartea și loviți cu bâtele. Mai grav de atât, unul dintre indivizi s-a înarmat cu un topor și i-a amenințat pe oamenii legii că-i omoară. Informațiile au fost transmise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, unde se află în lucru un dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Trei persoane au fost reținute și urmează să fie duse cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Hunedoara. Intervenția echipajului de ordine publică s-a făcut la solicitarea unui hunedorean, deranjat de faptul că, ieri, niște indivizi au încins grătarele între blocuri și ascultau muzică la maximum. 

„În timpul intervenției, un bărbat s-a înarmat cu un topor și a adresat amenințări cu moartea organelor de ordine publică, iar un alt bărbat a lovit un agent de poliție cu o bâtă din lemn. De asemenea, o a treia persoană a adresat amenințări cu moartea agenților de poliție. 
În cauză, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un număr de trei inculpați și reținerea acestora pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, prevăzută de art. 257 din Codul Penal. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca inculpații să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara. 

Procurorii au mai precizat că persoanele vizate în acest dosar se bucură de prezumția de nevinovăție, până când se va fi dată o sentință definitivă a instanței cu privire la vinovăția lor. 

Citește și: POLIȚIȘTI ȘI UN JANDARM, AGRESAȚI ÎN TIMPUL UNEI MISIUNI, LA HUNEDOARA. Au fost solicitați să calmeze niște petrecăreți care au încins grătarele între blocuri

Sursafoto: botoșaninews.ro

Adauga comentariu