Primarul Simeriei va fi propus spre excludere din PSD. Laurențiu Nistor: „Mă întreb ce rost are să îl mai ținem membru de partid pe primarul de la Simeria, Emil Rîșteiu”

Cale liberă spre Pro România pentru primarul Simeriei, Emil Rîșteiu. Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a declarat astăzi, în conferință de presă, că mâine va propune Comitetului Executiv al PSD excluderea din partid a lui Rîșteiu. 

În luna februarie, Emil Rîșteiu a anunțat că va coordona organizația Pro România Hunedoara, dar rămâne membru PSD, pentru a nu își pierde mandatul de primar.  

„Cred că mâine, în Comitetul Executiv, trebuie să propunem excluderea unor oameni din partid, care nu își fac datoria. Ei se fac că muncesc și noi ne facem că îi ținem membri de partid. Nu ne interesează. Fiecare membru de partid să își facă datoria. Mă refer și la un primar. Mă întreb ce rost are să îl mai ținem membru de partid pe primarul de la Simeria, Emil Rîșteiu. Mai bine să îl lăsăm, să nu mai aibă gânduri. Poate îl bate gândul să se întoarcă, și atunci noi ne facem de râs că nu îl mai primim. Nici cotizația nu a plătit-o la zi, și atunci îl lăsăm în pace. Mai avem foarte mulți consilieri, care tot așa... Eu nu pot să accept să facem doar umbră, că s-ar putea să stea cineva la umbra lor și să răcească. Sunt consilieri locali de la Simeria, dar mai sunt și în alte părți. Mâine vreau să fac o analiză clară, și o să fac propunerile. A trebuit să strângă semnături. Care nu s-a ocupat, să îl mai credem că e de-al nostru? Dați-mi voie să cred că nu mai e de-al nostru”, a spus președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Fiind exclus din partid, Emil Rîșteiu nu își mai pierde mandatul. Dacă își dădea demisia din PSD, automat pierdea funcția de primar.

Adauga comentariu