Primăria Devei face ordine în parcările de la blocurile din vecinătatea Spitalului Județean. De astăzi, parcarea este interzisă, cu excepția riveranilor

Locatarii de la blocurile din zona Spitalului Județean de Urgență din Deva se confruntă, de multă vreme, cu problema lipsei locurilor de parcare și a faptului că acestea sunt ocupate de mașinile persoanelor care vin la unitatea medicală. Astăzi, în urma unor discuții cu oamenii, reprezentanții Primăriei Municipiului Deva au dispus câteva măsuri care să pună ordine în parcările cu pricina. 

„Împreună cu colegii din Primărie (serviciile Juridic, Cadastru, Investiții, SPIGM, Poliția Locală, Poliția Rutieră) am avut astăzi o întâlnire cu cetățenii din zona blocurilor D1, D2, D3, din vecinătatea SJU Deva. În urma discuțiilor am găsit câteva soluții. Am montat, pe loc, un indicator rutier cu semnificația PARCARE INTERZISĂ – CU EXCEPȚIA RIVERANILOR. Vom muta pubelele de gunoi din zona parcării, pentru a elibera locuri suplimentare de parcare și vom marca și da spre închiriere, locatarilor, a locurilor de parcare existente, de pe latura opusă blocurilor de locuințe. De asemenea, vom amenaja trotuarul din fața blocurilor D1, D2, D3”, a declarat Florin Oancea, primarul Devei. Edilul-șef a mai spus că va fi demarat un studiu de fezabilitate pentru realizarea unei parcări supraterane în zona terenului viran de lângă clinica medicală.

Adauga comentariu