PREZIDENȚIALE 2019. Înfrângere așteptată în tabăra social-democraților hunedoreni. Președintele PSD Hunedoara: „Scorul pe care l-am văzut pe ecran nu este surprinzător pentru noi” (VIDEO)

Social-democrații hunedoreni au așteptat resemnați rezultatul votului de la ieșirea de la urne pentru turul II al alegerilor prezidențiale. Înfrângerea pe care a înregistrat-o Viorica Dăncilă în fața contracandidatului Klaus Iohannis nu a fost o surpriză pentru liderii județeni ai partidului.

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a declarat că, în continuare, PSD va face o opoziție constructivă și că va taxa fiecare greșeală a președintelui reales, Klaus Iohannis.  

„Scorul pe care l-am văzut afișat pe ecran nu este surprinzător pentru noi. În momentul în care toate partidele s-au unit într-un cor să spun așa și într-un gând împotriva PSD, era de așteptat ca diferența să fie aceasta. Dar se pare că este altceva în România, nici măcar la acest discurs în care Klaus Iohannis, președintele reales al românilor, trebuie să spună altceva Nici în această seară, în acest discurs, nu a putut să nu îi fie teamă de PSD. A pronunțat de vreo 5 - 6 ori cuvântul PSD. Este o obsesie pentru el PSD, de care nu va scăpa așa ușor”, a declarat Laurențiu Nistor. 

Declarația completă a președintelui PSD Hunedoara: 

 

Adauga comentariu