Premierul Viorica Dancilă, gafă de proporții la Castelul Corvinilor. Ce mesaj a scris în Cartea de oaspeți a oficialităților

Premierul Viorica Dăncilă a greșit data în care ne aflăm astăzi, atunci când a scris un mesaj în Cartea de oaspeți a oficialităților de la Castelul Corvinilor. În loc de 4 mai, data zilei de astăzi, șefa Guvernului a scris 3 mai.

Pe lângă acest fapt, la momentul sosirii la castel, premierul Viorica Dăncilă le-a transmis verbal gazdelor același mesaj pe care l-a scris în Cartea de oaspeți.

„Vizita la Castel este un moment deosebit. Istoria noastră, tradițiile, obiceiurile sunt ceea ce reprezintă diversitatea în marea unitate europeană”, semnat Viorica Dăncilă, 03.05.2019. 

Premierul României se află într-o vizită oficială de două zile, 4 și 5 mai, în județul Hunedoara. Astăzi, a fost prezentă în municipiul Hunedoara, unde a vizitat Spitalul Municipal, Castelul Corvinilor și Pietonala Corvin. Programul premierului a continuat cu o inspecție la Spitalul Județean de Urgență din Deva. Apoi, va merge la Brad și mâine în Valea Jiului. 

 

 

 

Comentarii

Chitul Grigore

04.05.2019 15:28

Nu e asa grav sa incurci o data

Marcel

04.05.2019 15:32

A plătit bilet întreg, 30 de lei ?
Ceilalți au plătit ?

Adauga comentariu