Pompierii hunedoreni, în sprijinul persoanelor afectate de inundații. Intervențiile au loc în Deva, Brad și Totești (VIDEO)

Zeci de gospodării din județ au fost inundate, în urma ploilor torențiale de ieri, 19 iulie. Pompierii hunedoreni intervin și la această oră, pentru a înlătura apa din beciurile și curțile oamenilor. Intervențiile se desfășoară în localitățile Deva, Brad și Totești. 

„La această oră, pompierii militari intervin în trei localități pentru înlăturarea efectelor produse de inundații, ca urmare a fenomenelor meteo înregistrate în noaptea de 19 spre 20 iulie 2021. 15 pompieri militari cu patru autospeciale și patru motopompe lucrează pentru a extrage apa din 22 de beciuri din zona Totești, municipiul Deva și municipiul Brad. Județul Hunedoara este în continuare sub incidența codului meteo portocaliu pentru perioada 20.07 ora 16:00 - 21.07.2021 ora 03:00, ce se va putea manifesta cu instabilitate atmosferică accentuată, precipitații de 35-50l/mp, izolat 60-80l/mp și vijelie”, a informat reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara. 

Conform aceleeași surse, bilanțul inițial, de după ploile torențiale de ieri seara, arăta că, în total, 13 localități din județ au fost afectate de inundații, iar trei drumuri județene au fost blocate cu aluviuni, copaci și stâlpi căzuți. 

Adauga comentariu