Polițiștii au deschis dosar penal, din oficiu, în cazul conflictului de la barul din Geoagiu

În urma apariției articolului din Ziar de Hunedoara, despre conflictul dintr-un bar din Geoagiu, de sâmbătă, 30 mai, polițiștii au deschis, din oficiu, dosar penal pentru lovire. Deocamdată cercetările sunt asupra faptei, iar persoana vătămată, care a solicitat prin 112 un echipaj de poliție, nu a depus plângere. 

„Polițiștii din Geoagiu s-au sesizat din oficiu și au deschis dosar penal pentru lovire, urmând ca victima să fie solicitată pentru a depune plângere. În cazul în care nu va fi depusă nicio plângere, dosarul va fi închis”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Reamintim că în data de 30 mai, mai multe persoane s-au strâns la o petrecere, într-un bar din Geoagiu, printre acestea fiind și șoferul primarului localității, Pamfil Popa. În urma unor discuții aprinse, între Popa și un alt bărbat prezent la petrecere a izbucnit un conflict verbal, care s-a lăsat și cu câteva lovituri. Pamfil Popa ar fi fost victima, tot el a solicitat un echipaj de poliție la fața locului prin 112. Polițiștii l-au găsit pe stradă și l-au îndrumat să depună o plângere. În urma conflictului, Pamfil Popa nu s-a prezentat la serviciu, fiind în concediu medical. 

Citește aici: Disputa politică atinge cote dureroase în orașul Geoagiu. Șoferul primarului localității, bătut măr la o petrecere organizată pe ascuns, în plină pandemie

Sursa foto: hitfm.ro

Adauga comentariu