Poliția este în alertă, după ce o mașină a fost furată. Oamenii legii au un cerc de suspecți, iar acum sunt verificate camerele de supraveghere

Un autoturism din Lupeni a fost furat azi-noapte, de pe o stradă din localitate. Proprietarii au făcut apel pe un site de socializare, cerând ajutorul oricui are vreo informație despre mașină.

„S-a furat această mașină de peste drum de Baril, azi-noapte, între orele 00:00-04:00. Dacă este cineva care a văzut-o sau o va vedea, vă rog să mă contactați în privat. Vă mulțumesc!”, a scris Mădălina Emilia, pe facebook.

Proprietarii au depus și o sesizare la poliție, iar oamenii legii au demarat o anchetă, pentru a-i prinde pe hoți. În prezent, sunt analizate imaginile de pe camerele de supraveghere din zona, sunt efectuate filtre și a fost întocmit un cerc de supecți.

„În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat. Se fac cercetări pentru prinderea autorului și pentru recuperarea prejudiciului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Oricine are informații despre persoanele care au sustras autoturismul, dar și despre locul în care se află în acest moment mașina, poate apela serviciul 112 sau este rugat să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

sursa foto: facebook/Mădălina Emilia

Adauga comentariu