Poliția, în alertă! Este căutat un bărbat care a agresat sexual o fetiță de 6 ani, în Deva

Alertă, în municipiul Deva! Este căutat un bărbat care a agresat sexual o fetiță de 6 ani, într-un bloc din centrul localității. Deși fapta a fost comisă în data de 3 septembrie, oamenii legii nu au dat până acum de individ, cu toate că există un cerc de suspecți, format din persoane care au antecedente de acest gen. 

Potrivit surselor noastre, luni, fetița se afla în scara blocului, iar individul a intrat și el și a rugat-o să caută împreună un obiect pe care susținea că îl pierduse. I-a spus copilei să se aplece, el s-a deschis la pantalon și a atins-o la zonele genitale. Fetița a început să strige, iar mama ei, auzind-o, a coborât rapid. Bărbatul a apucat însă să fugă. În zonă, nu sunt camere de supraveghere, astfel că oamenilor legii le este dificil să îl identifice pe agresor.

„S-a depus plângere de către mama fetiței. A fost deschis un dosar penal pentru agresiunea sexuală, iar acum polițiștii fac cercetări pentru identificarea autorului. Orice informație este binevenită în acest caz, iar oamenii sunt rugați să ne sprijine cu orice informație care ar putea duce la prinderea făptașului. Părinții sunt rugați să nu își lase copiii nesupravegheați nici pentru scurt timp și să anunțe la Poliție dacă văd indivizi suspecți în preajma micuților”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Polițiștii susțin că, în urmă cu ceva timp, un individ suspect cu comportament inadecvat a fost observat în cartierul Progresul, dar părinții l-au îndepărtăat din apropierea copiilor.

Adauga comentariu