Policlinica spitalului din municipiul Hunedoara, modernizată din bani europeni. Cererea de finanțare a intrat în linie dreaptă la ADR Vest


Început de an în forță la Primăria Municipiului Hunedoara. Proiectul depus la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Vest pentru reabilitarea clădirii și dotarea cu echipamente medicale a Policlinicii spitalului din localitate a intrat în faza de precontractare. Ceea ce înseamnă că documentația aferentă cererii de finanțare a fost verificată amănunțit de organismele abilitate, urmând să fie semnat contractul de finanțare, a explicat primarul Dan Bobouțanu (foto jos), pentru ZIAR DE HUNEDOARA. 
Proiectul va fi finanțat pe Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, care prevede "modernizarea serviciilor medicale prin dotarea cu echipamente performante și reabilitarea spațiilor aferente Ambulatoriului integrat Dr. Alexandru Simionescu – Hunedoara". Valoarea proiectului ajunge la 2,3 milioane de euro. 
Se va realiza, așadar, reabilitarea completă a Ambulatoriului (corpurile: G,H și I) pe toate domeniile de construcție în care clădirea prezintă deficiențe. Vor fi făcute lucrări complexe de consolidare a fundației, de reabilitare a acoperișului, fațadelor, planșeelor. Va fi înlocuită tâmplăria dar și instalațiile de încălzire, curent electric, ventilare și de răcire a apel etc.. De asemenea, Ambulatoriul spitalului municipal Dr. Alexandru Simionescu va fi dotat cu un aparat EKG, un spirometru, un audiometru, un scaun ORL etc. Valoarea totală a acestor dotări este de 45.000 de lei fără TVA.

Sursa foto: glasul-hd.ro

Comentarii

Marius

11.01.2019 20:22

Dacă mai punem ceva aparate de aer conditionat care nu o să fie folosite niciodată e ok.Vezi cele montate oare nu merge nimeni la brutărie.Atentie vine Realitatea Tv și DIGI 24 cu emisiunea România furată.

Adauga comentariu