PNL și PSD Hunedoara își suspendă acțiunile de campanie electorală, după tragedia de la Piatra Neamț

Organizațiile județene ale PNL și PSD Hunedoara au anunțat că renunță la orice formă de campanie electorală, pentru trei zile, în urma incendiului produs la Secția de Terapie Intensivă din cadrul spitalului din Piatra Neamț, acolo unde 10 persoane au decedat.

„Tragedia de la Piatra Neamț ne-a lovit pe toți, fără veste. Ne rugăm pentru cei atât de năprasnic loviți la Piatra Neamț. Dumnezeu să îi odihnească pe cei plecați dintre noi și să aline durerea celor dragi! Celor care au supraviețuit tragicului accident, le dorim sănătate și recuperare grabnică! Inimile noastre sunt alături de Piatra Neamț”, a transmis PNL HUNEDOARA.

„În semn de respect pentru memoria semenilor noștri care și-au pierdut viața, toate acțiunile electorale ale Organizației Județene a PSD Hunedoara au fost suspendate. Ne rugăm Bunului Dumnezeu să odihnească în pace sufletele victimelor incendiului devastator, iar celor care au fost salvați să le dea putere să treacă peste aceste clipe grele. Mai mult ca oricând, decidenții trebuie să se concentreze pe măsurile urgente care trebuie luate pentru asigurarea condițiilor necesare tratării pacienților care luptă cu virusul SARS-CoV-2. Sănătatea românilor este prioritară, nu campania electorală”, a transmis Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara.

Zece pacienți au murit în incendiul de la Secția de Terapie Intensivă a spitalului din Piatra Neamț, iar alte șapte persoane au fost rănite, printre care medicul de gardă. Tragedia de la spitalul din Neamț s-a produs în dimineața zilei de duminică, lăsând să se vadă, încă o dată, slăbiciunile sistemului medical românesc. 

Adauga comentariu