PNL Hunedoara și-a ales conducerea. Membri ai organizației Deva, absenți de la Conferința Județeană

Liberalii hunedoreni și-au ales conducerea organizației județene, în prezența președintelui partidului Ludovic Orban și a altor lideri de la centru. Vetuța Stănescu, președinte interimar al PNL Hunedoara, a fost confirmată în funcție, fiind singurul candidat la președenția organizației județene. 

„Cu emoție și onoare, am primit votul de încredere al liberalilor hunedoreni! Începând de azi, sunt Presedinte ales al PNL Hunedoara. In cadrul conferinței județene, le-am mulțumit colegilor și am vorbit despre valorile care ne vor duce spre victorii, in 2024: unitate și solidaritate. Muncind împreună vom deveni mai puternici, vom învăța să ii ascultăm pe cei pe care ii reprezentăm și vom fi învingători. Uniți suntem puternici, o singură echipă: PNL Hunedoara!”, a transmis deputatul Vetuța Stănescu, președintele ales al PNL Hunedoara. 

De la Conferința Județeană au lipsit membri ai PNL Deva, printre care și primarul Florin Oancea, președintele organizației municipale. Colegii săi au declarat că îi sunt alături, chiar dacă decizia sa a fost de a nu participa la întrunirea la care s-a ales conducerea formațiunii. 

„Regret decizia Organizației PNL Deva de a nu participa la Conferința Județeană pentru alegerea conducerii. Noi, toți, suntem în continuare alături de primarul liberal Florin Oancea și îl sprijinim în implementarea proiectelor pentru a moderniza și a face «Deva frumoasă»”, a declarat Lucian Heiuș, secretar de stat în Ministerul Finanțelor. 

Lista Biroului Județean al PNL Hunedoara, ales la Conferința Județeană din 15 iulie: 

Presedinte: Vetuța Stănescu;

Prim-Vicepreședinți: Tiberiu Iacob-Ridzi, Lucian Heiuș;

Vicepreședinți: Vasile-Marian Inășescu,Mihai Gabriel  Irimie, Mircea Claudiu Costa, Marius Gabriel Omotă, Filip Adrian Iovanesc, Flavius Horia Jurca, Victor Tiberiu Stoica, Adrian  Pușcaș;

Membri: Radu Emil Bureană, Alin Traian Chiorean, Cristina Chivu, Saul-Daniel Dobruțchi, Orlando-Didi Enache, Ilie Ovidiu Firdui, Petru Lucian Gherman, Pavel Hațegan, Marina Huzoni, Traian Felician Jude, Călin Petru Marian, Claudiu Andrei Marian, Ioan Florin Oprișa, lie Pârvan, Daniel Gheorghe Pupeză;

 Trezorier: Ovidiu Vlad;

Președinte Curte de Onoare și Arbitraj: Eleonora Carmen Hărău;

Presedinte Comisie de Revizie și Cenzori: Andrei Bozdog.

Adauga comentariu