PNL Hunedoara dă lovitura pe scena politică! Comisarul-șef de poliție Traian Berbeceanu și medicul Marius Blendea s-au înscris în partid

PNL Hunedoara dă lovitura pe scena politică, reușind să atragă în partid doi oameni cu multă notorietate. Comisarul șef de poliție Traian Berbeceanu și medicul chirurg Marius Blendea au aderat la formațiunea politică, a anunțat președintele PNL Deva, Florin Oancea. 

„Am avut deosebita plăcere și onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiți, doi prieteni: Traian Berbeceanu și Marius Blendea. Sunt convins că cei mai mulți dintre dumneavoastră îi cunoașteți deja, așa încât prezentarea va fi scurtă. 

Comisarul-șef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcția de Șef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acțiuni spectaculoase de combatere a criminalității organizate. În 2007 și 2013 a fost desemnat «Polițistul anului» la categoria Combaterea Criminalității Organizate.

Doctorul Marius Vasile Blendea, în vârstă de 52 de ani, este medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență Deva, șeful secției de Chirurgie Generală. A absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara și este unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici din județul nostru. Profesează la Deva din anul 2000 și prin mâinile lui iscusite au trecut în această perioadă mii de pacienți pe care i-a vindecat și pentru care a avut întotdeauna un cuvânt de încurajare. Experiența profesională și calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră! Mă bucur că Traian și Marius au ales să facă acest pas și vină alături de noi, în cea mai performantă echipă!”, a relatat Florin Oancea.

În prezent, Traian Berbeceanu este șeful de cabinet al ministrului Afacerilor Interne, fiind retras din activitatea de polițist. Comisarul-șef se implică în premieră în politică, fiind curtat, din informațiile noastre, de mai multe formațiuni. 

Medicul Vasile Blendea a mai cochetat cu politica, acesta fiind, în trecut, membru al PSD. În 2017, la alegerile locale parțiale, a candidat pentru funcția de primar al Devei cu susținerea partidului PRO România. 

 

Adauga comentariu