PLUS Hunedoara va avea propriul candidat la Consiliul Județean. Pentru Primăria Municipiului Deva îl susține pe Alin Amititeloaie

PLUS Hunedoara a decis să meargă pe cont propriu la Consiliul Județean (CJ), în alegerile locale din această toamnă. Călin Pop (foto sus), fostul președinte al organizației județene PLUS Hunedoara, va fi candidatul partidului pentru președinția administrației județene, susține Alin Dumitrana, colegul său de partid.

Anunțul vine pe fondul pactului de susținere reciprocă, semnat la nivel județean între PNL și USR, formațiune cu care PLUS are o alianță politică la nivel național. 

Mai mult de atât, PLUS va avea candidați proprii la două primării urbane, respectiv la Hațeg și Vulcan, iar pentru Primăria Devei îl va susține pe Alin Amititeloaie, care va candida din poziția de independent, în trecut fiind membru al USR. 

„Vom înainta un candidat la funcția de președinte al CJ Hunedoara, în persoana lui Călin Pop, dar și o listă completă de consilieri județeni. La Hațeg va candida Adrian Botca, iar la Vulcan - Florin Govor. Pentru Deva vom avea listă de consilieri locali și îl vom susține pe Alin Amititeloaie, din toate punctele de vedere, logistic, financiar etc.. În rest, vom avea candidați comuni cu USR”, a declarat Alin Dumitrana, membru al PLUS Hunedoara. 

De profesie jurist, Călin Pop a absolvit Facultatea de Drept a Universității Babeș-Balyai din Cluj-Napoca. În prezent urmează un doctorat în aceeași materie. În trecut a practicat avocatura, apoi a lucrat în administrația locală pe post de consilier juridic. În prezent, este jurist la Administrația Parcului Natural Grădiștea Muncelului Ciclovina și conduce un ONG. 

Adauga comentariu