PLUS Hunedoara și-a ales conducerea filialei județene a partidului. Cine sunt noii intrați în politică

PLUS Hunedoara și-a ales conducerea filialei județene a partidului. Călin Pop va fi președintele formațiunii, iar echipa sa va fi formată din Dan Manițiu, Norina Sîrbu, Alina Ciobanu și Camelia Teau. Totodată, au fost aleși membrii Biroului filialei județene (Claudiu Buzețelu, Diana Nemet, Radu Jula și Sergiu Șovoială), ai Comisiei Județene de Integritate și Arbitraj (Paul Cristea, Tudor Mureșan și Claudia Frățilă), ai Comisiei Județene de Cenzori (Nicolae Bodea, Ovidiu Bodrean și Andrei Teslici) și cei 16 delegați care vor participa la Convenția Națională. 

„Conducerea județeană PLUS își va ghida activitatea după 12 principii esențiale: colaborare, inovare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și, cel mai important, integritate. PLUS Hunedoara este o structură nou-înființată. Partidul a plecat de sus în jos, de la centru spre teritoriu și acum, în cele șase luni de zile am creat mecanismul prin care înființăm structurile teritoriale. Asta înseamnă că, toți membrii își aleg organele de conducere și control” a declarat Călin Pop.

Acesta a mai spus că PLUS Hunedoara și-a constituit șapte filiale locale în municipii și orașe din județ, având un total de 160 de membri. Cu excepția unei singure persoane, care a făcut parte din USR, niciun alt membru al PLUS Hunedoara nu a mai făcut politică, susține președintele organizației.

De profesie jurist, Călin Pop a absolvit Facultatea de Drept a Universității Babeș-Balyai din Cluj-Napoca. În prezent urmează un doctorat în aceeași materie. În trecut a practicat avocatura, apoi a lucrat în administrația locală pe post de consilier juridic. În prezent, este jurist la Administrația Parcului Natural Grădiștea Muncelului Ciclovina și conduce un ONG. 

Adauga comentariu