PLUS Hunedoara rămâne fără conducere. Președintele organizației Călin Pop a demisionat. Motivul demisiei ar fi neînțelegerile cu aliații de la USR Hunedoara

Președintele organizației județene PLUS Hunedoara, Călin Pop, a demisionat din funcție. Și membrii Biroului Județean al partidului l-au urmat. Motivul care l-a determinat să facă acest gest pe președintele PLUS Hunedoara ar fi neînțelegerile cu colegii de la USR Hunedoara, viitorii posibili aliați de la alegerile locale. 

„Am demisionat de ieri. Le-am comunicat colegilor decizia de a demisiona, urmează să o transmit și forurilor centrale ale partidului. Am luat această decizie din motive care țin de opinii personale, dar și de principii pentru care am făcut pasul spre politică. În special, din cauza relației cu USR Hunedoara și cu anumiți oameni din acest partid. Trebuia să încheiem, în această perioadă, protocolul pentru alegerile locale, dar nu am ajuns la un rezultat bun. Nu rezonez cu anumiți oameni din USR Hunedoara. Am încercat să schimb lucrurile din interior, însă... De aceea am ajuns în acest punct”, a declarat Călin Pop. 

Acesta a mai precizat că rămâne membru în PLUS Hunedoara, nu va pleca la alt partid, deși a primit numeroase propuneri. Călin Pop a fost ales președinte al organizației județene PLUS Hunedoara în iulie 2019, fiind membru al partidului de la momentul la care s-a înființat. 

Între cele două partide, conduse de la centru de Dan Barna (USR) și Dacian Cioloș (PLUS), ar urma să se încheie un protocol electoral pentru alegerile locale din acest an. Astfel că PLUS și USR să participe cu liste comune de candidați. 

Citește și: PLUS Hunedoara și-a ales conducerea filialei județene a partidului. Cine sunt noii intrați în politică

Adauga comentariu