Pieton lovit de un șofer care a adormit la volan, pe DN 66. Autorul accidentului și-a continuat drumul până a intrat într-un stâlp

Un șofer de 45 de ani, din Petrila, a lovit un pieton și s-a oprit cu mașina într-un stâlp. Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 07.00, pe drumul național 66, între Petroșani și Petrila. Din datele polițiștilor, șoferul adormise la volan. 
„Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe DN66, pe direcția Petroșani-Petrila, a adormit la volan și a acrosat un pieton, care mergea pe partea dreaptă a drumului, după care a intrat în stâlp. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a pietonului, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Călan, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a informat Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. 

Sursa fot: turnulsfatului.ro

Adauga comentariu