Petroșănean dispărut de două luni. Rudele tânărului susțin că a plecat la muncă în Danemarca

Un tânăr de 21 de ani, din Petroșani, a fost dat dispărut de familie. Leonard Bogdan a plecat la muncă în Danemarca, în luna februarie a acestui an. Până la sfârșitul luni imartie a ținut legătura cu familia, după care nu a mai dat niciun semn. 

Sora tânărului a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-și găsi fratele. Aceasta le-a declarat oamenilor legii că fratele ei a plecat în danemarca împreună cu alți tineri. Unul dintre prietenii fratelui ei a fost arestat și este posibil ca și Leonard Bogdan să fie în spatele gratiilor, le-a mai spus petroșăneanca polițiștilor. Dispariția tânărului a fost anunțată abia ieri la Poliția Municipiului Petroșani.

„În data de 21.05.2020, la ora 11:30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o tânără cu privire la faptul că fratele ei, BOGDAN LEONARD, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Petroșani, a plecat de la domiciliu în mod voluntar, în luna februarie 2020, la muncă în Danemarca și de la sfârșitul lunii martie 2020 nu mai știe nimic despre el. În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul a plecat la sfârșitul lunii februarie 2020, cu mai mulți prieteni, la muncă în Danemarca, și a ținut legătura cu sora sa până la sfârșitul lunii martie 2020 prin intermediul unei rețele de socializare. Reclamanta a declarat faptul că unul dintre prietenii cu care fratele său a plecat este arestat în Danemarca și astfel există posibilitatea ca și fratele ei să fie arestat de către autoritățile din această ţară”, a declarat comisarul-șef Bogdan nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Bogdan Leonard are următoarele semnalmente: aproximativ 1.70 m. înălțime, greutate aproximativ 70 kg., păr negru, netuns, poartă barbă și mustață, ochi căprui, ten creol, față ovală, iar pe mâna dreaptă, în zona bicepsului are un tatuaj care reprezintă litera ”D”. 

La data plecării, tânărul purta o pereche de pantaloni de trening de culoare neagră, o bluză de trening de culoare neagră fără fermoar, o geacă tip ”foiță” neagră cu roșu, iar în picioare o pereche de pantofi tip sport, de culoare neagră.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activități în vederea depistării tânărului, cu privire la care a fost şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Adauga comentariu