Petroșănean dispărut de aproape o lună. Familia crede că bărbatul a decedat

Un bărbat din Petroșani a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-și găsi fratele. Acesta le-a spus oamenilor legii că „nu mai știe nimic” despre fratele său, Doru-Emilian Catrina (foto sus), în vârstă de 49 de ani, din Petroşani. Reclamantul a mai spus că s-a întâlnit cu fratele său în luna august 2019 iar ulterior, fiind plecat la muncă în străinătate, a aflat că ar fi fost găsit decedat, pe raza municipiului Petroșani.

„Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 49 de ani nu are o locuință stabilă, a avut mai multe internări diferite unități medicale și ultima dată a fost văzut în municipiul Petroșani la jumătatea lunii septembrie 2019. Semnalmentele bărbatului căutat de poliţişti sunt următoarele: înălțime 1,80-1,85 m, greutate aproximativ 60 kg., constituție astenică; fața ovală, cu pomeții proeminenți; păr șaten spre blond, tuns scurt, într-o parte, ochi căprui, nas și buze normale. Este posibil să fie îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare neagră, blue-jeans și o pereche de pantofi sport. Este bolnav de psoriazis, având pe față și pe corp semnele acestei boli, mâna dreaptă prezintă paralizie și se deplasează foarte greu”, au informat cei de la IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmării naţionale.

Adauga comentariu