Petroșănean cercetat penal, după ce și-a bătut nevasta și i-a luat telefonul ca să nu poată apela la ajutorul polițiștilor

O petroșăneancă de 26 de ani a apelat la ajutorul polițiștilor, după ce a fost agresată de soțul său. Mai grav de atât, bărbatul i-a luat telefonul mobil, pentru a o împiedica pe femeie să sune la Poliție. Pentru aceste fapte, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. 

„În data de 24.09.2020, în jurul orei 21:30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o tânără în vârstă de 26 ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 15:00, a fost agresată fizic de către soțul său, un bărbat în vârstă de 44 de ani, în timp ce se aflau în locuința comună, din municipiul Petroșani. Tânăra a mai relatat faptul că soțul său i-a reținut telefonul mobil pentru a nu putea anunța Poliția și nu i-a permis să părăsească locuința, în intervalul orar 15:00-18:00. În urma evaluării situaţiei reclamate și a întocmirii formularului de risc, poliţiştii au emis, faţă de bărbat, un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, furt și lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Adauga comentariu