Petroșănean căutat de familie, după ce nu a revenit acasă de mai multe zile. Polițiștii l-au dat în urmărire națională

Un bărbat din Petroșani, în vârstă de 33 de ani, a fost dat dispărut la Poliție de către soția sa. Aceasta le-a spus polițiștilor că Ion-Cristi Maxim (foto) a plecat de la domiciliu din seara zilei de 20 iunie și nu a mai revenit. 

„Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de ă femeie cu privire la faptul că, în seara zilei de 20.06.2021, în jurul orei 21:00, soțul său, MAXIM ION-CRISTI, în vârstă de 33 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul comun din municipiul Petroșani și nu a mai revenit.

La momentul plecării, bărbatul purta un tricou de culoare alb cu gri, bluză de trening, de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans și încălțăminte de culoare neagră cu verde.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, păr scurt, brunet, ochii căprui, iar ca semne particulare prezintă pe antebrațul drept un tatuaj cu inscripția «Te iubesc, Alina» iar pe mâna stângă are tatuată o stea”, a informat IPJ Hunedoara. 

În cauză, poliţiştii au constituit o echipă operativă ce desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării bărbatului, care a fost pus în urmărire națională.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

Adauga comentariu