Petrilean dispărut de 10 zile. Rudele bărbatului au apelat la ajutorul polițiștilor, pentru a-l găsi

Un bărbat de 47 de ani, din Petrila, a fost dat dispărut de familie. Acesta a plecat de acasă din data de 16 august și nu s-a mai întors. Rudele bărbatului au apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi. 

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani au fost sesizați cu privire la faptul că, Fancsali Istvan, în vârstă de 47 de ani, a plecat în data de 16 august 2020, de la domiciliul său din orașul Petrila și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,78 m, aproximativ 55-60 kg, cu început de calviție pe creștetul capului, constituție astenică, față ovală ten alb, părul scurt, vopsit negru, ochi albaștri, nu poartă barbă sau mustață sau ochelari. La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă fin material textil, de culoare închisă, o pereche de pantaloni tip jeans de culoare albastră și încălțat cu o pereche de tip sport, de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a informat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Adauga comentariu