Percheziții la o tânără din Deva, acuzată de șantaj. Ar fi amenințat un arădean că publică fotografii compromițătoare cu el pe Facebook

O tânără din Deva și-a propus să facă bani, pe seama unui bărbat din localitatea Ineu, județul Arad. Aceasta l-ar fi șantajat cu faptul că va publica poze compromițătoare cu el pe Facebook, dacă nu îi dă o sumă de bani. Arădeanul li s-a plâns polițiștilor că este șantajat de deveancă. Drept urmare, polițiștii au organizat percheziții la domiciliul femeii pentru a putea proba acuzațiile. 

„Polițiștii orașului Ineu, împreună cu cei ai Secției Rurale Ineu, cu sprijinul polițiștilor I.P.J. Hunedoara, au desfășurat, ieri, o percheziție pe raza localității Deva, la domiciliul unei femei de 28 de ani din aceeași localitate. În baza probatoriului administrat a reieșit faptul că femeia în cauză, în perioada iulie 2020 – prezent, ar fi șantajat un bărbat din Ineu prin expunerea acestuia în ipostaze compromitățoare pe rețelele de socializare și ar fi primit în acest fel 13.000 de lei”, a informat IPJ Arad. 

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Sursa foto: ziardearad.ro

Adauga comentariu