Percheziții la domiciliile a doi hunedoreni, bănuiți că au spart o casă din Bretea Română. Indivizii ar fi furat bunuri de 10.000 de lei

Doi bărbaţi din Valea Jiului au fost reţinuţi de către poliţişti, fiind acuzați de furt calificat. Indivizii sunt bănuiți că au spart locuința unui hunedorean din Bretea Română, de unde au furat bunuri în valoare de 10.000 de lei, printre care și un cazan de făcut țuică. 

Oamenii legii au organizat percheziții la domiciliile celor doi presupuși autori ai furtului comis în data de 11 septembrie. „Poliţiştii din Haţeg au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Petroșani, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. Oamenii legii fost sesizați de un bărbat despre faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forțarea ușii de acces, în locuința sa din comuna Bretea Română şi i-au sustras mai multe bunuri (un cazan din cupru, o pereche de cercei din aur, un ceas și alte bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 10.000 de lei, recuperat în proporţie de peste 90%, în urma activităţilor derulate în cursul zilei de ieri)”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.  

În urma perchezițiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri de interes pentru soluţionarea cauzei, iar doi bărbaţi, unul în vârstă de 37 de ani, din Petroşani şi unul de 24 de ani, din Petrila, au fost duși pentru audieri la sediul Poliției Orașului Hațeg. Cei doi urmează a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Haţeg, în vederea luării măsurilor preventive. 

Adauga comentariu