Pensionară din Deva, escrocată prin metoda „accidentul”. Ce sumă de bani i-a dat unui necunoscut

O deveancă de 73 de ani a rămas fără economii, după ce a fost înșelată prin metoda „accidentul”. Femeia a fost sunată pe telefonul fix de către un necunoscut, care s-a recomandat a fi medic, spunându-i că nepotul său este victima unui accident. Iar pentru rezolvarea problemelor escrocul i-a cerut devencei suma de 70.000 de lei. Ulterior, la domiciliul femeii a venit un bărbat, căruia deveanca i-a dat 30.000 de lei. 

„O femeie în vârstă de 73 ani, din municipiul Deva, a fost contactată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută, de sex masculin, care s-a prezentat ca fiind doctor, ocazie cu care acesta i-a relatat o faptă mincinoasă ca fiind adevărată, respectiv că nepotul său a fost victima unui accident de circulație iar pentru rezolvarea problemelor are nevoie de suma de 70.000 de lei. În urma discuțiilor telefonice, la domiciliul femeii, s-a prezentat o persoană necunoscută, de sex masculin, căreia femeia i-a înmânat suma de aproximativ 30.000 de lei”, a transmis IPJ Hunedoara. 

Ulterior, femeia a luat legătura telefonic cu nepotul său, ocazie cu care a constatat faptul că acesta nu a fost implicat în niciun accident de circulație. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru înșelăciune și fac cercetări pentru identificarea autorilor faptei.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Adauga comentariu