Pensionar lăsat fără bani, după ce a pierdut cardul bancar. Autorul faptei, reținut de polițiști

Un pensionar de 68 de ani a rămas fără bani pe card, după ce și-a pierdut portmoneul în care se afla dispozitivul electronic. Portmoneul a ajuns pe mâinile unui tânăr de 24 de ani, din Geoagiu. Individul a retras de pe card 3.000 de lei. În acest caz, au fost sesizat polițiștii, care au reușit să-l identifice pe tânărul care i-a golit contul pensionarului. 

„În data de 31 august 2021, poliţiştii din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu, în urma unor activităţi complexe informativ operative, au reușit identificarea unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din oraşul Geoagiu, care în seara zilei de 22 august 2021, a retras de pe un card bancar suma de 3000 lei, aparţinând unui bărbat în vârstă de 68 de ani, care îşi pierduse portmoneul.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic”, a informat reprezentantul Inspectopratului de Poliție Județean Hunedoara.

Polițiștii au mai precizat că, față de prezumtivul autor, s-a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Tribunalul Hunedoara pentru propuneri corespunzătoare.

Adauga comentariu