Pedeapsă mai mare la apel pentru angajata fabricii din Orăștie care l-a înjunghiat pe șeful său. Sentința este definitivă

Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentința definitivă în dosarul în care angajata unei fabrici din Orăștie, Gabriela Buteș, a fost judecată pentru tentativă de omor.

În luna iulie 2018, în timpul programului de muncă, femeia l-a înjunghiat cu un cuțit pe șeful său de tură, după ce a aflat că a fost concediată. 
În prima instanță, la Tribunalul Hunedoara, Gabriela Buteș a fost condamnată la trei ani și patru luni de închisoare. În plus, femeia a fost obligată la plata de daune morale de 6.000 de lei victimei și 7.000 de lei spitalului din Deva pentru cheltuielile cu tratamentul acordat bărbatului înjunghiat. Decizia nu a fost definitivă și a fost atacată cu apel de către victimă. 

Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul și a dispus majorarea pedepsei aplicate Gabrielei Buteș la cinci ani de închisoare. Și cuantumul daunelor morale a fost majorat de la 6.000 de lei la 50.000 de lei. 

Gabriela Buteş a fost judecată și condamnată pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat şeful de secţie, un bărbat de 38 de ani. Ea a aflase că a fost concediată și s-a hotărât să se răzbune. A mers în biroul șefului de tură și i-a înfipt acestuia un cuțit de bucătărie în abdomen, provocându-i o rană adâncă de patru centimetri. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Deva, pentru că la Orăştie nu era anestezist, a fost operat şi a rămas internat. Gabriela Buteș a fost arestată preventiv, fiind menținută sub această măsură pe perioada judecării dosarului. 

Adauga comentariu