Păzit de polițiști în spital, după ce a nenorocit doi oameni. Cine este bărbatul care a măcelărit un vulcănean și l-a lăsat să zacă pe caldarâm

Polițiștii au reușit să identifice autorul unei agresiuni grave, care s-a petrecut cu 10 zile în urmă, la Vulcan. Bărbatul în vârstă de 34 de ani se află internat la spitalul din Petroșani, fiind sub paza oamenilor legii. Astăzi, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara vor cere arestarea lui preventivă, individul fiind acuzat de tentativă de omor. 

Din datele anchetatorilor, Cristișor Pavel (foto sus) l-a măcelărit pe un bărbat din Vulcan, pe care l-a lăsat să zacă pe stradă, într-o baltă de sânge. Acum, victima se zbate între viață și moarte, într-un spital din Timișoara. 

„În noaptea de 15 spre 16 iunie 2019, victima a fost prezentă la o petrecere de botez, organizată în localul Sweet Events, din Vulcan. În cursul nopții a avut mai multe conflicte verbale cu făptuitorul. Pe fondul acestei stări conflictuale și a stării de ebrietate în care se aflau cei doi, în dimineața zilei de 16 iunie, faptuitorul a căutat persoana vătămată la scara blocului unde locuiește și a amenințat-o cu un topor. Apoi a lovit ușa unui apartament situat deasupra etajului unde locuiește victima. Imediat după incident, cei doi au comunicat telefonic, context în care partea vătămată l-a chemat pe agresor în zona din fața unui magazin. Făptuitorul a venit cu mașina și l-a lovit de mai multe ori cu un corp contondent, cel mai probabil cu același topor cu care a lovit ușa apartamentului. După ce l-a lovit de mai multe ori cu toporul în cap, a plecat imediat de la locul faptei. Victima este în stare de comă la un spital din Timișoara, prognosticul medicilor fiind rezervat”, a informat procurorul Gina Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. 

Plecat de la locul faptei, Cristișor Pavel a provocat un accident rutier, în care a rănit grav o femeie. 

„Ulterior, bărbatul s-a deplasat cu autoturismul spre Petroșani. În zona localității Aninoasa a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism, condus de o femeie. Atât conducătoarea auto cât și făptuitorul au suferit leziuni. Făptuitorul a rămas internat la spitalul din Petroșani, iar șoferița a fost transferată la o clinică din Timișoara”, a precizat Gina Cibian. 

În cursul zilei de ieri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a dispus reținerea lui Cristișor Pavel, chiar fiind internat la spital sub paza organului de cercetare penală. Urmează ca Tribunalul Hunedoara să se pronunțe cu privire la cererea de arestare preventivă a bărbatului. 

Adauga comentariu