Patru persoane au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier lângă Brad

Patru persoane au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier, care s-a produis pe șoseaua Deva - Oradea, pe raza localității Țebea. Evenimentul rutier ar fi fost provocat de un șofer din Brad. 

„Astăzi, în jurul orei 11:50, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Brad, în timp ce se deplasa pe DN 76, în localitatea Țebea, din direcția Brad -Oradea, nu s-a asigurat și a efectuat o manevră de viraj la stânga, pe DJ 706, fiind lovit lateral stânga de un autoturism condus din aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 74 de ani, din București, care intrase în depășirea acestuia. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și a doi pasageri din cele două vehicule implicate, respectiv un bărbat de 81 de ani, din București şi o femeie de 62 de ani, din comuna Vața de Jos, toți patru fiind transportați ulterior la C.P.U. Brad pentru investigații și îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală”, a informat comisraul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, cele patru victime ale accidentului rutier erau conștiente și cooperante, în momentul în care au fost transportate la spital. Acestea au suferit contuzii, fracturi costale, traumatisme craniene și alte leziuni. 

Sursa foto: servuspress.ro

Adauga comentariu