Parcă a intrat în pământ! Copila din Petroșani nu a fost găsită nici astăzi

Polițiștii nu au reușit să dea de urmele fetiței de șapte ani, din Petroșani, dispărută de acasă de o săptămână. Delia Gabriela Dorobanțu ar fi plecat din 1 noiembrie, din fața blocului, împreună cu un bărbat de 44 de ani, la cimitir să primească alimente de pomană. Tatăl fetei a anunțat polițiștii despre dispariție abia ieri, 6 noiembrie. 

Comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara a declarat că polițiștii au continuat căutările și în cursul zilei de azi. Totodată, este căutat și bărbatul cu care a plecat, dar fără succes. În cele două zile de căutări, oamenii legii au scotocit toate punctele de ieșire din oraș, au discutat cu angajații din gara Petroșani, cu cei din autogară. Dar nimeni nu le-a dat vreo informație utilă pentru găsirea fetiței. Bărbatul cu care se presupune că a plecat minora de acasă este o persoană fără adăpost și un cunoscut de încredere al familiei, conform spuselor tatălui minorei. 

Daniela Gabriela Dorobanțu poate fi recunoscută după următoarele semnalmente:  
Înălțime: circa 1,30 - 1,35 metri, ten deschis, corpolență astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. Nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil. 

Persoanele care au informații despre locul în care s-ar putea afla minora sunt rugate să sune la 112. 

Sursa foto: IPJ Hunedoara 

 

Adauga comentariu