ORĂȘTIE. Acțiune a poliției pentru prinderea unor hoți. Bărbații au furat trei oi din rasa țurcana

Patru bărbați, care au furat trei oi dintr-un saivan, au fost prinși de polițiști. După ce au furat mioarele, hoții, toți din Orăștie, au avut de-a face cu oamenii legii. Furtul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar ieri, de dimineață, polițiștii le-au bătut la ușă.

„În cursul zilei de ieri, poliţiştii au efectuat o acţiune pe raza municipiului Orăştie, în urma căreia au identificat patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani, toţi din municipiul Orăștie, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Infracţiunea a fost reclamată de un bărbat din municipiu, care a sesizat Poliţia Municipiului Orăştie în data de 12.12.2019, cu privire la faptul că autori necunoscuți i-au sustras, în noaptea de 11/12.12.2019, trei ovine din rasa țurcană, ce se aflau într-un saivan”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În urma cercetărilor, de la cei patru bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei, poliţiştii au reușit recuperarea celor trei ovine (în valoare de circa 1.000 de lei), care au fost restituite persoanei vătămate.

Adauga comentariu