OFICIAL. Restricțiile de circulație pe A1, Șoimuș-Simeria, se prelungesc până în 29 noiembrie

Se prelungește restricția de circulație pe A1, între Șoimuș și Simeria! Informarea a fost făcută, în urmă cu puțin timp, de DRDP Timișoara.

Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL - Spedition UMB SRL a solicitat prelungirea închiderii circulației pe tronsonul de autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, cuprins între nodul rutier Deva și nodul rutier Simeria și devierea traficului pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva, în perioada 16.11.2018 - 29.11.2018. 

„Având în vedere faptul că execuția lucrărilor necesare realizării conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție) se află într-un stadiu avansat, antreprenorul depune eforturi în vederea deschiderii traficului pe tronsonul de autostradă menționat în cel mai scurt timp posibil”, se arată în informarea DRDP Timișoara.

Comentarii

Cornel

14.11.2018 21:21

Era de așteptat. Când vreodată în lumea asta au terminat ei ceva în termen.De când au închis circulația a plouat de 2 ori...Sau poate mă înșel eu ...sa zicem 3...asta ar însemna 3 zile de vreme nefavorabila și nu au putut termina în termen,dar ei mai cer 2 săptămâni. ..vai de ei...asta este dacă nu sunt făcute contractele cum trebuie...Dacă le lua din bani câte 10% pt fiecare zi întârziată sigur erau mai interesați sa termine lucrarea.RUSINE !!!

Adauga comentariu