Octogenară din Lupeni, dispărută de o săptămână. Familia femeii a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi

O femeie de 85 de ani, din Lupeni, a fost dată dispărută de familie, după ce de o săptămână a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fiica femeii a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi. 

„Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni au fost sesizați de o femeie despre faptul că în perioada 22 - 25 februarie 2021, mama sa, BARDAS SARA, în vârstă de 85 ani (foto sus)), a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Lupeni, iar de atunci nu a mai revenit.

Femeia prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,55 metri, greutate (aproximativ) 60 kg., păr cărunt, ochi căprui, ten alb , faţa ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării, este posibil să fi fost îmbrăcată cu o rochie de culoare închisă, geacă lungă din fâș de culoare închisă, iar pe cap purta un batic”, a informat IPJ Hunedoara. 

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării femeii, care a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic de urgenţă 112.

Adauga comentariu