O scrisoare întârziată a deputatului PSD Laurențiu Nistor. Vorbește despre angajații de la Termocentrala Mintia care au stat în greva foamei, după ce oamenii au renunțat la forma extremă de protest

Deputatul PSD Laurențiu Nistor a transmis astăzi, o scrisoare deschisă către primii patru oameni în stat, respectiv președintele României, cei doi președinți ai Camerelor Parlamentului și premierul țării. Scrisoare în care vorbește despre problemele de la Termocentrala Mintia și despre angajații care au făcut greva foamei timp de șase zile, formă de protest la care au renunțat ieri noapte.

Într-adevăr, epistola parlamentarului este datată cu 14 septembrie (foto jos), iar în e-mailul la care a fost atașată se precizează că a fost transmisă ieri către cei patru reprezentanți ai statului. Numai că, scrisoarea deschisă a ajuns abia astăzi în presă. 

În aceeași scrisoare, Laurențiu Nistor relatează cât de aproape a fost Guvernul PSD să salveze de la pieire Termocentrala Mintia și ce plan miraculos a fost elaborat pentru ca unitatea să iasă din datorii și din faliment. Însă, nu explică deloc de ce acest plan nu a fost pus în aplicare timp de trei ani de guvernare a partidului din care face parte. 

 

Adauga comentariu