O pensionară din Deva a vrut să le dea 10.000 de euro escrocilor care practică metoda „accidentul”. Funcționara de la bancă a salvat-o

O pensionară din Deva a fost la un pas să arunce pe Apa Sâmbetei o sumă mare de bani. Femeia a fost sunată de niște necunoscuți care au încercat să o înșele de bani prin metoda „accidentul”. Chiar înainte să vireze banii într-un cont bancar al escrocilor, femeia a aflat că este victima unei înșelăciuni. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor. 

„Poliţiştii fac cercetări într-un caz de tentativă de înşelăciune comisă prin metoda „accidentul”. Partea vătămată a fost avertizată că ar putea fi înşelată, chiar înainte de a vira suma solicitată pentru aşa-zisa intervenţie chirurgicală. În data de 21.03.2019, în jurul orei 13:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 72 de ani, din municipiul Deva, despre faptul că a fost contactată de o persoană care a încercat să o inducă în eroare , precum că fiul și nora sa au fost victimele unui accident rutier. Pentru salvarea vieții celor doi, apelantul a solicitat 42.000 de lei, bani ce ar fi fost necesari pentru o aşa-zisă  intervenție chirurgicală”, a informat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Femeia a mers la bancă pentru a scoate banii ceruți de escroci. Însă, în ultimul moment, a fost salvată de o angajată de la bancă. Funcționara a avertizat-o că poate fi victimă a unei infracțiuni de înșelăciune. Prin urmare, femeia s-a dus la Poliție, unde a depus o plângere pentru comiterea infracţiunii de tentativă de înşelăciune. 

Sursa foto: gazetadecluj.ro

Adauga comentariu