O nouă acțiune de deratizare și dezinsecție în municipiul Deva. Oamenii se plâng că unele cartiere sunt pline de țânțari

Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare SC Coral Impex SRL Deva demarează încă o etapă a campaniei de dezinsecție terestră a zonelor verzi de pe raza municipiului Deva.

Potrivit administrației locale, acțiunea de dezinsecție terestră va începe vineri, 7 august 2020, la ora 22:00 și se va încheia în dimineața zilei de sâmbătă, 8 august 2020, în jurul orei 3:00, când operatorul estimează că vor fi stropite cu autospecialele din dotare, toate zonele verzi din cartierele municipiului Deva.

„Pentru dezinsecția terestră operatorul SC Coral Impex SRL Deva va folosi produsul Exit 100 EC cu substanță activă Cypermethrin pentru combaterea insectelor zburătoare (muște, țânțari, molii, viespi) și târâtoare (gândaci, furnici, ploșnițe, purici, păianjeni). Acţiunea de dezinsecție terestră nu pune în pericol sănătatea populaţiei”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Deva.

Oamenii se plâng că în unele cartiere din Deva este plin de țânțari, deși au fost mai multe etape de dezinsecție. 

„Vizitați și străduțele din Gojdu. E multa vegetație și pliiiin de țânțari”, scrie o deveancă pe pagina administrației locale.

„Locuiesc pe strada Coziei, în zona bazinelor de apa. Este multa vegetație in zona si roiesc tantarii. Sper ca strada noastră este pe lista bună”, spune o altă deveancă.

„În sfârșit ! Era și cazul că ne mâncau țânțarii de vii”, scrie și un alt devean.

Adauga comentariu