O fetiță de 4 ani a căzut de la etajul 2, al unui bloc din Deva. Micuța este în stare gravă, după ce a suferit o fractură de coloană și una de bazin

Fetiță de 4 ani în stare gravă, după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Deva. Totul s-a întâmplat în această dimineață, la un imobil de pe strada Mihai Eminescu. Din informațiile noastre, părinții copilei erau plecați de acasă, iar micuța a fost lăsată în grija unei alte persoane. La un moment dat, persoana respectivă ar fi coborât până la un magazin alimentar, iar fetița a fost lăsată singură în casă pentru scurt timp. A mers la geamul de la bucătărie, a vrut să se uite pe fereastră, dar, din nefericire, copila a căzut de la înălțime.

„Un echipaj de ambulanță a fost solicitat să intervină în Deva, în cazul unei fetițe de aproximativ 4 ani, căzute de la înălțime. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu medic, care a găsit fetița conștientă, cooperantă. Prezenta multiple escoriații, contuzii și a fost stabilizată la fața locului și transportată la UPU Deva, pentru investigații suplimentare. În urma investigațiilor, potrivit colegilor din UPU, fetița ar prezenta o fractură la nivelul coloanei și o fractură la nivelul bazinului”, a declarat pentru „Ziar de Hunedoara” purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

Poliția a deschis o anchetă, pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul.

„Poliția municipiului Deva, fiind sesizată prin 112, efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În urmă cu puțin timp, fetița a fost preluată de un elicopter SMURD și este transferată la Cluj-Napoca.

Adauga comentariu