O femeie de 82 de ani, din Deva, victima unei hoațe. Pensionara a rămas fără portmoneu, iar fiul ei cere sprijinul oricărei persoane care a văzut furtul

O femeie de 82 de ani, din municipiul Deva, a rămas, ieri, fără banii și fără acte după ce o escroacă i-a furat portmoneul. Copilul victimei a postat pe facebook un mesaj, în speranța că cineva a văzut momentul furtului. Totul s-a întâmplat în zona pieței centrale din Deva. 

„Mama mea în etate de 82 de ani, mergea agale liniștită pe stradă către piață când de odată o nemernică de femeie în jurul a 50 de ani cu se oferă din senin să o ajute chipurile să meargă mai repede, mai în siguranță. O apucă de braț pe mama și insistă să o ajute la cumpărături, să îi țină geanta etc. La un moment dat, escroaca se face nevăzută la insistențele mamei mele care îi tot repeta că nu are nevoie de ajutor. Se pare că o dată cu dispariția în ceață a acelei femei a dispărut și portactul mamei mele împreună cu actele și cu o sumă de bani. Rog pe cei ce locuiesc pe raza Municipiului Deva și au cunoștință despre chestii din astea sau au vreo informație despre acest mod de operare să dea de veste autorităților. Se pare că un șofer de taxi din Deva ar fi văzut ceva și că ar putea da ceva relații. Mai multe nu detalii nu se cunosc până în acest moment”, a scris Valeriu Victor Szilvassy.

Femeia a depus plângere la poliție, iar anchetatorii încearcă acum să dea de hoață.

Adauga comentariu