Nuntă întreruptă de polițiști și jandarmi, lângă Orăștie. Aproape 100 de persoane au fost amendate

Oamenii legii au descins astăzi, într-un local din localitatea Beriu, unde se desfășura o nuntă, la care participau în jur de 100 de persoane. În urma intervenției jandarmilor și polițiștilor, evenimentul a fost întrerupt, iar participanții au fost amendați, valoarea sancționilor ajungând la 50.000 de lei. 

„Astăzi, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orăștie, împreună cu cei Secției de Poliție Rurală Orăștie, cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara, ai Serviciului Acțiuni Speciale Hunedoara și cu jandarmi din cadrul IJJ Hunedoara, au descins la un local din localitatea Beriu, unde se desfășura un eveniment privat în spațiu închis. Ca urmare a acțiunii forțelor de ordine, evenimentul s-a încheiat, iar cei peste 100 de participanți, dintre care o parte erau minori, au fost identificati și urmează a fi sancționați contravențional. De asemenea, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a administratorul localului respectiv, în conformitate pe cu Legea 55/2020. În cazul de la Beriu, pe lângă administratorul societăţii care a organizat evenimentul, au mai fost aplicate 91 de amenzi, în valoare de 44.750 lei”, a informat IPJ Hunedoara. 

Polițiștii reamintesc faptul că, potrivit reglementărilor în vigoare, se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise. 

Sursa foto: mediafax.ro

Adauga comentariu