Număr unic pentru sesizarea problemelor apărute pe timp de iarnă, pe drumurile județene

Un dispecerat unic va fi funcțional, de astăzi, la nivelul Consiliului Județean Hunedoara pe perioada de iarnă, iar aici vor fi anunțate și gestionate toate problemele care pot apărea pe aceste artere de circulație din județ. Este practic un sistem unic de comandă, cu un număr de telefon la care pot fi anunțate problemele existente pe drumurile județene, astfel încât drumarii să poată interveni cu operativitate.

„Consiliul Județean Hunedoara pune la dispoziție, începând de astăzi, un număr de telefon la care pot fi anunțate problemele apărute pe drumurile din județ pe timp de iarnă. Tot începând de astăzi puteți urmări și noua pagină (de facebook - n.r.) Consiliul Județean Hunedoara - Dispecerat Drumuri Județene, unde vor fi postate informații la zi despre cum se circulă pe drumurile aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara. Dispeceratul va funcționa non-stop, iar problemele apărute pot fi sesizate la numărul de telefon 0737.553.971, astfel încât drumarii să poată interveni cu operativitate”, se arată într-o informare a Consiliului Județean.

Toate drumurile județene din Hunedoara au fost împărțite în categorii și, în funcție de importanța acestora, se va acționa cu cele 98 de utilaje de deszăpezire.

Adauga comentariu