Niculiță Mang, primarul comunei Râu de Mori, s-a îmbolnăvit de Covid-19. „Voi sta internat în spital, până va ieși un test negativ”

Încă un primar hunedorean a fost diagnosticat cu infecție cu SARS-COV-2. Niculiță Mang, primarul comunei Râu de Mori, a ajuns ieri dimineață la spital, după ce s-a simțit rău. Și soția primarului a contractat boala, ambii fiind internați în Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara. 

Niculiță Mang a declarat că nu știe de unde s-a molipsit, deoarece intră în contact cu foarte mulți oameni, iar în zona Hațegului s-ar putea să fie multe persoane infectate cu SARS-COV-2, care nu prezintă simptome. 

„Joi noaptea, am avut transpirații puternice. Vineri nu am mers la serviciu. Am mers la Hațeg să fac testul, dar nu s-a putut. L-am făcut ieri la Hunedoara. Și la mine și la soția mea rezultatele la teste au fost pozitive. Nu mă simt foarte rău, doar că transpir, iar soția mea tușește. Sincer, e foarte greu să-mi dau seama de unde m-am molipsit. Eu intru în contact cu foarte multă lume. În zona Hațegului e posibil să fie foarte mulți asimptomatici. Voi sta internat în spital, până voi avea un test negativ”, a declarat Niculiță Mang. Acesta a mai spus că suferă de hipertensiune. 

Primarul comunei Râu de Mori a declarat că nu știe dacă se va face o anchetă epidemiologică la locul său de muncă, spunând că pe lista de persoane cu care a intrat în contact a trecut două persoane. 

Niculiță Mang este al treilea primar hunedorean care a contractat boala Covid-19. Primaril Devei, Florin Oancea, și cel al orașului Hațeg, Marcel Goia, au trecut prin această experiență. 

Adauga comentariu