NEWS ALERT. Managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, suspendat din funcție. Decizia a fost luată de prefectul județului

Vasilică Potecă, prefectul județului Hunedoara, a declarat la Digi24, în urmă cu puțin timp, că managerul Spitalului Județean de Urgență Deva a fost suspendat începând de luni dimineață de la ora 10:00. El a spus că managerul nici măcar nu îi răspundea la telefon.

„Mai sunt 69 de pacienți, care în perioada următoare vor fi izolați, li se vor face testele și încercăm să îi externăm”, a adăugat prefectul.

Pe de altă parte, Mircea Bobora, președintele CJ Hunedoara, a declarat că este „convins că nu o să mai există probleme divergente în domeniul comunicării”.

104 angajați ai spitalului sunt, în acest moment, în unitatea sanitară. Numărul pacienților infectați, cu teste confirmate, este de 13. 10 sunt pe secția de boli infecțioase, iar 3 pe Terapie Intensivă. Până acum, sunt declarați pozitiv cinci medici, trei pe secția de Oncologie, unul pe secția de Terapie Intensivă și un medic pe secția de Interne. 

Comentarii

Alexandru Bulacu

30.03.2020 19:15

Astept ca zilnic Prefectul si CJ sa comunice public evidenta combinezoanelor, mastilor si manusilor existente in spitale! La fel si primarii si managerii de spitale. Desigur, situatia dezinfectantilor de maini si suprafete din spitale, dezinfectia strazilor si a scarilor de bloc. Mai acum cateva zile era plin fb de actiuni ale primariilor (de o zi!). Sa vedem ce fac reprezentantii nostri pentru noi! Asta au voie sa publice!

Adauga comentariu