Muncitor prins sub un mal de pământ, salvat de un polițist aflat în timpul liber. A săpat cu mâinile goale pentru a-i descoperi capul și pieptul

Un tânăr de 28 de ani, din Deva, a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a a fost acoperit în întregime de un mal de pâmânt. Deveanul se afla într-un canal de canalizare, adânc de aproximativ doi metri, riscând să moară sufocat. Un polițist aflat în timpul liber l-a salvat de la pieire, după ce a înlăturat cu mâinile goale pâmântul care îi acoperea capul și pieptul. Incidentul s-a petrecut pe strada Brândușei din Deva. 

„Un apel la 112 solicita intervenția ISU Hunedoara pentru salvarea unui tânăr muncitor care lucra la o canalizare în zona Zăvoi, din municipiul Deva. Apelul a fost efectuat de un polițist aflat în timpul liber. Agentul șef principal Iulian Creț este chiar operator 112 și a sesizat starea de pericol în care se afla muncitorul, acționand prompt și eficient pentru salvarea sa, până la sosirea pompierilor la fața locului. Muncitorul era prins în întregime sub un mal de pământ și risca să moară sufocat. Pană la sosirea pompierilor, polițistul, ajutat de câțiva vecini, a săpat cu mâinile aproximativ 50 de cm în pământ, reușind să descopere capul muncitorului și zona pieptului, astfel încât acesta a putut respira”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Tanărul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul din Deva, pentru investigații medicale amănunțite. Polițistul s-a interesat ulterior la spital și se pare că starea tânărului este bună, acesta nerămânând internat. 

Adauga comentariu