Motociclist rănit grav, în urma unui accident rutier. Tânărul de 23 de ani a făcut o manevră inconștientă

Un motociclist de 23 de ani a fost rănit grav, în urma unui accident rutier produs pe DN74. Tânărul nu a păstrat distanța corespunzătoare față de mașina din fața sa, iar atunci când aceasta s-a oprit, motocicleta a intrat direct în ea. 

„În data 19.05.2019, în jurul orei 11:00, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Buceş, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 74, din direcţia Abrud-Brad, pe raza localităţii Crişcior, din cauza faptului că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul condus de o femeie în vârstă de 49 de ani, din municipiul Brad (care a oprit pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers), a intrat în coliziune faţă - spate cu maşina, după care a căzut pe partea carosabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistului. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

Comentarii

Jurnalist mai b...

20.05.2019 12:19

Baiatu are 22 de ani nu 23,aia din poza nu e motocicleta lui,ranit grav nu e,are o mana rupta dar e baiat mare si trece,si femeia de care s-a lovit e un barbat.

Doar de bine la...

20.05.2019 14:45

Masina era parcata pe drum in viraj.Pe linie continua.Care-i logica expresiei „din cauza faptului că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturism” cand se zice ca masina era oprita?

Adauga comentariu