Moment trist! Cinematograful Flacăra, din Hunedoara, se închide de astăzi. Doi tineri antreprenori au vrut să îi redea „lumina” de altădată. „ Ne vedem legați de mâini și de picioare”

„Flacăra” s-a stins, la Hunedoara, pe principiul „ce e bun, nu ține mult”. Cinematograful „Flacăra” a fost lăsat în paragină ani buni. Peste 10! Doi tineri antreprenori au încercat să îl reînvie: au renovat complet sala de cinema și au dotat-o cu aparatură 3D, de ultimă generație. Au pus prețuri mai mici decât în mall-ul din Deva, în ideea că oamenii vor prefera să vadă un film în orașul lor, decât să mai urce în mașină și să bată drumul până în altă localitate. După un an de la marea redeschidere a cinematografului, astăzi acesta se închide. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a Cinema „Flacăra”. 

„Buna seara. Ne este greu să postam acest anunt...dar din pacate realitatea ne face sa gandim cu "creierul" nu cu inima. DIN PACATE, CINEMATOGRAFUL SE VA INCHIDE, incepand cu data de 07.11.2019. Am incercat sa facem bransamentul de gaz pentru incalzirea centrala a cinematografului (anul trecut am avut centrala electrica cu niste costuri uriase), ne-ar fi trebuit autorizație de constructie dar, din pacate, acest cinematograf nu apare nicăieri pe CF, ci apare doar terenul, al statului roman. Asa ca ne vedem "legați de mâini și de picioare" neputând să continuăm acest proiect. Am investit enorm într-o locatie... Cinematograful Flacara, inchis de 14 ani, pe care l-am redeschis in 2018. Se pare ca locuitorii municipiului Hunedoara apreciaza mai mult filmele de la Mall Deva (deși prețurile noastre erau 13 lei, filmele 2D, si 16 lei, filmele 3D. Va rog comparați prețurile de la Mall Deva. Este strigător la cer sa ai filme de top in premiera sau avanpremiera, sa ai echipamente noi ultima generatie (De ex. Sonorizare 7.1...pe care nici Mall-urile nu o au) și sa ai 5-10 spectatori. Pacat de acest oras, ca are un potential enormmmmmmmm, care, din pacate, nu este pus în evidență!!!! Asa cu regret anunțăm ca ne vom retrage, deși am investit enorm, sperând din suflet ca vom reda hunedorenilor bucuria de a păși treapta cu treapta spre un oras cultural si istoric, care merita pus ca si punct de referinta pe harta Romaniei.

Cu deosebită considerație și cu mult respect pentru toti hunedorenii

Sa va dea Dumnezeu gandul cel bun!!!”, se arată în comunicat.

Adauga comentariu