Mișcare surpriză în politica hunedoreană. Decanul Baroului Hunedoara, avocatul Cosmin Roncioiu, candidează la președinția Consiliului Județean, din partea AUR

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Hunedoara vine cu un candidat surpriză la alegerile locale din septembrie. Decanul Baroului Hunedoara, avocatul Cosmin Roncioiu, intră în competiția electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, sub sigla AUR. 

„Dorința de a schimba cu adevărat lucrurile m-a determinat să fac acest pas. Mă refer la o schimbare reală, nu doar la o înlocuire succesivă a acelorași persoane. Partidul de la care voi candida e tânăr și m-a atras prin naționalismul moderat și firesc pe care îl promovează. (...) E momentul pentru a veni cu propuneri reale pentru nevoile oamenilor și cu mai puțină politică și politicianism”, a declarat avocatul Cosmin Roncioiu.

Cu peste 23 de ani de experiență profesională, avocatul Cosmin Roncioiu este la al doilea mandat de decan al Baroului Hunedoara. Primul mandat s-a derulat între 2016 - 2020, iar în luna martie a acestui an a fost reales la conducerea baroului. Studiile liceale le-a absolvit la Colegiul de Matematică și Fizică din Târgu-Jiu. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” (1996) și Facultatea de Psihologie a Universității Babeș-Balyai din Cluj-Napoca (2017). A debutat ca avocat stagiar în 1997, la Baroul Hunedoara, unde profesează și acum, ca avocat definitiv. 

Adauga comentariu