Mișcare surprinzătoare a șefilor de la Consiliul Județean Hunedoara. Un medic de la Sanatoriul din Geoagiu numit la șefia Spitalului din Deva

Un medic de la Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu va conduce Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva pe o perioadă de șase luni. Daniela-Lidia Roșca a fost desemnată manager interimar al unității medicale printr-o decizie a Consiliului Județean (CJ) Hunedoara. 

„SJU Deva are începând de astăzi, 8 octombrie 2019, un nou manager interimar. Medicul Daniela – Lidia Roșca va ocupa funcția de conducere ca urmare a încetării la termen a interimatului asigurat de juristul Delia Băda. Numirea noului manager interimar survine și ca urmare a faptului că singurul candidat care a participat la concursul pentru postul de conducere al SJU Deva, organizat în 25 septembrie a.c., nu a obținut notă de trecere. Medicul Daniela – Lidia Roșca a deținut până ieri, 07 octombrie a.c., funcția de director medical la Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu, post obținut prin concurs. Conform legii, aceasta va ocupa funcția de manager interimar al SJU Deva pe o perioadă de maximum șase luni”, au informat reprezentanții CJ Hunedoara. 

Adauga comentariu