Minoră dispărută de cinci zile, dată în urmărire națională. Fata locuia în casa bunicii paterne

Polițiștii caută o minoră, din municipiul Petroşani, care a plecat de acasă la sfârşitul săptămânii trecute și nu a mai revenit. Nu este pentru prima dată când minora de doar 15 ani, părăsește voluntar casa bunicii, aceasta fiind plecată și în trecut pentru diverse perioade. Rudele fetei au apelat de data aceasta la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi. Minora a fost dată în urmărire națională. 

„În data de 09.06.2019, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de către o tânără din localitate cu privire la faptul că nepoata sa, CAZACU ALEXANDRA-PATRICIA-OTILIA (foto), în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicii sale, din Petroșani,  în seara zilei de 08.06.2019, în jurul orei 19:00, și nu a mai revenit. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că minora, care locuiește de circa șapte luni la domiciliul bunicii paterne, a mai fost plecată în mod voluntar de acasă şi cu alte ocazii, însă, de fiecare dată a revenit, după circa două-trei săptămâni”, a transmis IPJ Hunedoara.

Semnalmentele minorei: înălțime 1,60 - 1,65 m, constituție slabă, ochi albaștri, păr lung vopsit negru. Ca şi semne particulare, prezintă multiple cicatrici pe brațe, picioare și în zona gâtului. La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb, hanorac negru și încălțăminte tip sport de culoare neagră și nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Adauga comentariu