Minoră din Lupeni, dispărută de mai multe zile. Locuia în plasament la o mătușă

O copilă de 15 ani, din Lupeni, este căutată de mătușa sa, la care se afla în plasament. Fata a plecat de la domiciliu din data de 23 septembrie și nu s-a mai întors. Mătușa fetei a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi. 

„În data de 23 septembrie, în jurul orei 16:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni au fost sesizați de o femeie din Lupeni despre faptul că în data de 23.09.2021, în jurul orei 14:00, nepoata sa în vârstă de 15 ani, CODOBA LARISA ALEXANDRA, care se afla în plasament la domiciliul său, a plecat voluntar de acasă şi nu a mai revenit. Menționăm faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu în repetate rânduri, însă revenea ulterior”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 45-50 kg, constituție atletică, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui. La momentul plecării, era îmbrăcată cu tricou gri, bluză roz cu dungi albe, pantaloni tip colanți din piele, de culoare neagră și pantofi sport de culoare albă.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Adauga comentariu