Minor de la Centrul de Plasament Orăștie, dispărut de două zile. Polițiștii l-au dat în urmărire națională

Un băiat de 16 ani, de la Centrul de Plasament Orăștie, a fost dat dispărut. Alexandru Sebastian Moldovan a plecat voluntar de la centrul de plasament, în data de 17 august, în jurul orei 20:30, și nu s-a mai întors.
În urma sesizării, patrulele de poliție făcut verificări pe raza municipiului Orăștie şi a localităţilor limitrofe, în zona benzinăriilor şi a stațiilor mijloacelor de transport în comun, cercetările fiind extinse  pe raza altor localităţi, unde sunt informaţii că ar putea fi minorul. 
La data plecării din centru, minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, tricou de culoare albă și încălţăminte (adidași) de culoare albastră. Minorul a mai plecat voluntar din Centrul de Plasament Orăștie în mai multe rânduri, atât în anul 2018 cât și în anul 2019, de fiecare dată acesta fiind găsit de poliţişti pe raza municipiului Hunedoara. 
Polițiștii continuă căutarea minorului, care a fost dat în urmărire națională. 
Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Adauga comentariu